Nyitvatartás
Rendelési idő:

Hétfő, Szerda: délelőtt
Kedd, Csütörtök: délután
Péntek: egész nap

Házhoz megyünk:

Üzemorvosi szolgáltatásainkkal telefonos egyeztetés után, kiszállunk a cég telephelyeire.
Galéria
visszalépés / Referenciák
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálatról

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat


A referenciáink megismerése előtt fontos tudnia, miért választottak minket oly sokan, üzemorvosi vizsgálataink  milyen módon szolgálják a cégek kötelező egészségügyi alkalmassági vizsgálatait.


egészségügyi alkalmassági vizsgálatAlkalmassági vizsgálat, egészségügyi alkalmassági vizsgálat, foglalkozás egészségügyi vizsgálat, ezek a kifejezések mind-mind úgy hatnak, mint valamilyen kötelező és felesleges időt rabló dolog. Ám ha valami kötelező és szükségszerű, mint az alkalmassági vizsgálat és az egészségügyi alkalmassági vizsgálat, akkor fordítsuk inkább a javunkra azt. Egy munkáltatónak valóban fontos tudnia, hogy munkavállalói egészségügyi szempontból is alkalmasak e a feladatra.

 

A cég termékei, szolgáltatásai ugyanis embereknek szólnak, ha a kisgyerekekről van szó, vagy élelmiszerekről, akkor rendkívül fontos, hogy tudjuk egy dolgozónk sem hordoz semmilyen betegséget, ami később a terméken keresztül vásárlóinkat betegítheti meg. Ennél negatívabb reklámunk ugyanis nem lehet és az egészségügyi alkalmassági vizsgálat segítségével, melynek díja töredéke az esetleges károknak, könnyen kideríthetjük ezt. A foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat, ugyanis az adott vállalat termékeinek és szolgáltatásainak megfelelően, specifikusan vizsgálja a munkavállalókat. Így megelőzhető, hogy a cégből, annak termékein, szolgáltatásain keresztül betegségek terjedjenek a vásárlók felé.


   Alkalmassági vizsgálat

 A mi szakterületünkön, - mondhatja Ön - mert például gépeket gyártunk, nincs ilyen probléma, hisz ezek a termékek nem kerülnek közvetlen kapcsolatba az emberekkel. Így joggal gondolhatja, hogy az Ön cégének valóban csak nyűg az üzemorvosi szolgáltatás, de gondoljon csak bele egy olyan helyen, ahol több tízmilliós, vagy akár százmilliós gépek dolgoznak, mekkora károkat okozhat, ha valakiről csak később derül ki, hogy egészségügyileg nem alkalmas a feladatra. A nem megfelelő egészségügyi állapotban történő munkavégzés miatt gépeiben, berendezéseiben keletkezhetnek óriási, több milliós károk. Ezekhez a károkhoz képest az alkalmassági vizsgálat, a munkaalkalmassági orvosi vizsgálat díja eltörpül. Ráadásul Dr. Szerze Péter az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díjait teljesen rugalmasan az adott cég tevékenységéhez, igényeihez, dolgozói létszámához igazodva kezeli.

 

Legyen rendkívüli haszna, növelje cége termelékenységét az egészségügyi alkalmassági vizsgálat segítségével, ehhez kérjen telefonon ajánlatot Dr. Szerze Péter üzemorvostól.

alkalmassági vizsgálat