Nyitvatartás
Rendelési idő:

Hétfő, Szerda: délelőtt
Kedd, Csütörtök: délután
Péntek: egész nap

Házhoz megyünk:

Üzemorvosi szolgáltatásainkkal telefonos egyeztetés után, kiszállunk a cég telephelyeire.
Galéria
visszalépés / Szolgáltatások
Üzemorvosi szolgáltatásról

Üzemorvosi Szolgáltatás Hatékonyan, Gyorsan


Az üzemorvosi szolgáltatás legfontosabb szempontja, a hatályos jogszabályok betartása mellet, a hatékonyság. Se a dolgozó, se a vállalkozás idejéből ne emésszen fel sokat egy ilyen vizsgálat sorozat. Dr. Szerze Péter vállalja, hogy az ország bármely pontján tud üzemorvosi szolgáltatást nyújtani. Minél nagyobb dolgozói létszámmal rendelkezik valaki, annál rugalmasabb vizsgálati idővel és rugalmas árképzéssel tudja segíteni egy vállalat és annak dolgozóinak érdekeit. Hívják fel személyesen a doktor urat a részletek egyeztetéséhez.

 

Az üzemorvosi vizsgálat ára befektetés


üzemorvosi vizsgálat áraAz üzemorvosi vizsgálat ára, az üzemorvosi szolgáltatásért kifizetett összeg, Dr. Szerze Péter üzemorvos segítségével a vállalkozás komoly befektetésévé válik dolgozói egészségébe és cégük hatékonyságába. Az üzemorvosi vizsgálat díja, pedig pontosan ezeknek a mai, a vállalkozások és dolgozók életét, egészségi állapotát szem előtt tartó kritériumoknak a teljes figyelembevételével kerül megállapításra. A dolgozói létszámmal, és azok életkori összetételével kapcsolatban hívja mielőbb egyedi ajánlatért Dr. Szerze Péter doktor urat, hogy minden igényt kielégítő üzemorvosi szolgáltatása legyen cégének.

 

Üzemorvosi vizsgálat menete


Az üzemorvosi szolgáltatással, üzemorvosi vizsgálattal kapcsolatos rugalmasság Dr. Szerze Péternél azt jelenti, hogy a megbeszéltek alapján, a nap 24 órájának bármelyikében tudja vállalni az üzemorvosi alkalmassági vizsgálat elvégzését. Az üzemorvosi vizsgálat menete, az egyes munkavállalói szakterületeknek megfelelően került, egyedi módszertanában kialakításra. A vizsgálat menete lehetővé teszi, hogy azok az egyéb vizsgálatok, amelyek szükségesek egy üzemorvosi alkalmassági vizsgálatra, a lehető legkönnyebben ütemezhetők legyenek. Az üzemorvosi vizsgálat menetébe beépítésre került mindaz a módszer és eljárás, amely megkönnyíti és gyorssá teszi az üzemorvosi szolgáltatást.

 


üzemorvosi vizsgálatAz üzemorvosi vizsgálat gyakorisága, annak ütemezése, módszerében maximálisan illeszkedik az adott vállalat tevékenységéhez. Így a vállalat szempontjából csúcsidőszaknak minősülő heteket, az üzemorvosi vizsgálat gyakorisága, ütemezése elkerüli. Az az időpont, amikor e csúcsterheléses időszaknak vége, - mezőgazdasági cégeknél a nyári betakarítás, vagy más vállalatoknál határidős megrendelések teljesítése - viszont fokozottan alkalmas a dolgozók üzemorvosi alkalmassági vizsgálatára, mert a munkával jobban igénybevett szervezeten sokkal inkább látszanak azok a jelek, amelyek orvoslása, idejében való feltárása, valóban segíti hosszútávon a munkavállalók egészségének a megőrzését.

 

Az üzemorvosi vizsgálatok gyakoriságának, az üzemorvosi vizsgálat menetének kialakításához keresse Dr. Szerze Pétert telefonon! 


Az üzemorvosi szolgáltatást, egyedi módszere segítségével teljes egészében cégére szabja. S ahogy a doktor úr az üzemorvosi szolgáltatások rendszerét felállította, s ennek időbeli végrehajtását teljesen rugalmasan, a nap 24 órájában gondolkodva kezeli, ugyanúgy az üzemorvosi vizsgálat díja, ára is rugalmasan illeszkedik a cégek igényeihez és dolgozói létszámához.

 

Az üzemorvosi szolgáltatás valóban cége hatékonyságának kulcsa, ezzel kapcsolatban hívja még ma telefonon Dr. Szerze Péter üzemorvost.


üzemorvosi vizsgálat díja